Back to work

Afgelopen jaar is het heel stil geweest op onze blog, maar daar komt nu verandering in. We hebben niet helemaal stilgezeten, dus er valt een hoop te vertellen over wat we hebben gedaan, wat we nu aan het doen zijn, en wat we in de toekomst nog gaan doen. Alles wat je de komende tijd op onze blog kan verwachten, lees je in deze post.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat ons huisje al lang af zou zijn, maar dingen verlopen niet altijd volgens plan. Hoewel ons huisje nog niet af was, zijn we in september 2019 allebei begonnen aan een master. Hierdoor kwam de bouw aan ons tiny house stil te liggen en zo ook het bijwerken van de blog. Nu het weer zomer is, zijn we weer hard aan het werk. De posts lopen echter nog wat achter. Over een aantal klussen van vorig jaar hebben we namelijk nog niet gedeeld hoe we deze hebben aangepakt. Daarnaast valt er genoeg te vertellen over de klussen van deze zomer en het zoeken naar een staanplaats.

De agenda

Komende tijd kun je een aantal nieuwe foto’s verwachten op onze website. Daarnaast kun je posts over de volgende onderwerpen verwachten op onze blog:

  • De aanpak van de klussen van vorig jaar, o.a. over de binnenzijde van de muren, ons schuurtje, de bank, en over de trap.
  • De aanpak van de klussen waar we deze zomer aan werken, o.a. over het verven, de keuken, en de badkamer, en de contactdozen.
  • Een update over de staanplaats en de samenwerking met de gemeente.

Het tijdspad

Begin september 2020 willen we de essentiële onderdelen van de bouw hebben  afgerond, zodat we in ons tiny house kunnen trekken. We verwachten tegen die tijd nog niet dat we alles hebben afgewerkt. Een aantal kleinere of minder essentiële klussen zullen we pas doen als we er al in wonen, zoals kastdeurtjes, een regengoot, en een groot gedeelte van de aankleding.  Of we een chronologische volgorde aanhouden in het vertellen van ons verhaal, is nog even afwachten. De tijd gaat heel snel en we zijn heel enthousiast over de vorderingen die we maken. Het kan daarom goed zijn dat we van de chronologische volgorde van het bouwen af gaan wijken.

Hopelijk heb je nu een beeld van wat er te wachten staat. Wij vinden het in ieder geval erg leuk dat je hier bent om te lezen over onze tiny house avonturen. Ben jij net zo enthousiast als wij? En als je even niet meer helemaal weet waar we vorig jaar waren gebleven, kun je in onze blogs lezen wat we al hebben gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *